CHP’li Kuşadası Belediyesi’nin ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, uzun yıllardır ısrarla görmezden geldiği Kuşadası’ndaki altyapı sorunu, yine patlak verdi. Geçtiğimiz turizm sezonunda da lağım krizi ile isminden dünya çapında söz ettiren Kuşadası’nda, insanların güneşlenmek ve denize girmek için gittikleri sahile akan lağım suyuna karşı alınan önlem, akıllara durgunluk verdi.
PİSLİĞİ HALININ ALTINA SÜPÜRDÜLER
Sahile akan lağım sularını bir türlü kesemeyen Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi ekipleri, binlerce insanın sağlığını hiçe sayarak, sorunu çözmen yerine pis suyun üzerini kapatmaya tercih etti.
“ÜSTÜNÜ KAPATMAKLA OLUR MU?”
Aynı noktada, geride bıraktığımız yılda da sorun olduğunu ve yetkililere bildirdiğini belirten bir vatandaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla isyan etti. Vurdumduymazlığı gözler önüne seren vatandaş, “Burası kimin sorumluluğunda? Lütfen bir zahmet bakıversin lağım akıyor. Üstünü kapatmakla olur mu? İnsan sağlığı için tehlikeli değil mi? Geçen yıl da belirtmiştim, üstünü örtmekle yetinmişler. Yazıktır. İnsanların sağlığı ile oynamayın” ifadelerini kullandı.
Yorum yazarak Manşet Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Manşet Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Manşet Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Manşet Aydın değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Manşet Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Manşet Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Manşet Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Manşet Aydın değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(31)Levent Ercan - Kuşadası ndaki evimi soef bu çalışmayan belediye yüzünden sattım başka yere gittim rezillik biri bitiiyor biri başlıyor CHP belediyeleri hep böyle
Buket - Ne yazıkki chpkk belediyelerinin hepsi pislik içinde onlar pislikten besleniyor sanırım izmirde aynı kuşadası berbattt zaten bunları başımıza getirenler utansın gerçi onlar utanmaz chp olsunda ne olursa olsun kafasında yaşıyorlar pislikler
Güzin - Belediye iyi çalışmıyor sadece rutüş yapılıyor çarşılar yapıldı mahalle araları bakımsız. Her taraf çöpten pislikten geçilmiyor..leylak sokakta ikamet ediyorum yollar rezalet bunun gibi her yer. Sahilinde maalesef yakın diye kullanıyoruz. Oarasıda bakımsız şezlonglardan yüksek miktarda para alınıyor ama bakımsız. Birde Çay bahçesi belediyeye ait faiş fiyat. Sürekli takıldığımız yerdi güne fiyatlar dudak uçukllatıyor. Sadece küçük ayran fiyatı 9tl. Bunu söyleyim yiyecekleri söylemeyi. Kuşadası bunların hiç birini hak etmiyor
Ibom - Belediye çiçek böcek ekiyo yeter
Gurbitinya - eksik bilgi ile insanları yanıltır,,siz önce işin iç yüzünü araştırın.
orada akan lağım suyu değil .yıllardır
süren alt yapı sorunu var ama bu yönetim bu soruna çözüm arıyor ve sorunu çözecektir.
siz şimdi derin bir nefes alın olan biteni hazmetmeye çalışın.
Aydın09 - CHP belediyelerinin hangi işi doğru ki bu da doğru olsun, ancak makyaj yapsınlar, milletin gözünü boyasınlar
Ms - CaHaPa Cahilce Lomax olamaz
Vatandaş - Particilik olduğu sürece bu kader değişmez.Arkadaşın biride yağmur suyu demiş. Yağmur ne zaman yağdı en son. Ceketimizi assak kazanırız mantığı var o yüzden herkes rahat.
Mehmet - Güzelçamlı beldesinde balık çiftliği diye bilinen karagölün denizle bağlantısının yapıldığı kanaldan göl etrafındaki sitelerin foseptiği denize boşaltılıyor. Gerek büyükşehir gerek Kuşadası belediyesine defalarca yazmama rağmen sorumlular yerlerinden kalkmadan foseptik bağlantısı tesbit edilememiştir cevabını veriyorlar. Öyle ya siteler bağlantıyı açıktan yapmamışlar ki. Buda yetmezmişcesine yıllardır aracıyla gelip aracını göl sitesi önündeki yola park edip denize giren vatandaştan rahatsız olan site sakinleri için yolu trafiğe kapatan Kuşadası belediyesinin gerçekten acilen İçişleri tarafından denetlenmesi şart. Hatta kayyum bile atanabilir kanısındayım
Lal - Eşim buralı olduğu için 20 yıldır Kuşadasına sürekli geliyorum Kocaeli de yaşıyorum. Bir turistik ilçe her yıl geriye gider mi ? bu kadar mahrumiyet bölgesi ur mu? Yolları yol değil 40 yıllık sitelerde şu yok bırakın suyu şebekesi bile yok. Bu güzelim şehri böyle mahvetmeyi nasıl başardılar. İşin ilginci kimse de birsey demiyor.
Emre 09 - Birtek Kuşadası mı böyle bütün ilçelerde aynı söke yazın logaritma kokusundan geçilmiyor söke cayı aynısı ilgilenen kimse yokki
Kuşadalı - Bu gerçek bı haberdir Kuşadası'nda bende yaşıyorum ama Kuşadası bunu hak etmiyor ve Kuşadası'nın arka sokakları var ki arabalar bile giremiyor kime ne anlatıyorlar bu bı belediyecilik değil bu bir vurdum duymazlıktır.
Basri Acıkgöz. - Marinanın oldugu sahil gerçekten çok pis koku salgılıyo turizim sehrine yakışmıyo belediye hiç çalışmıyor zaten.
Güler güler - Bravo,sonunda biri bu rezaleti gördü...
Murat Ceyhan - Şimdi bu habere ne yazalım yapraklar alkışlıyor insanların aklı ile dalga geçiyorlar neydi slogan halk ister büyükşehir yapar büyükşehir çalıyor
Pardon çalı(şı)yor
Adalı09 - Tamamen asparagas bir haber yağmur suyuyla foseptigi ayırt edemiyorsa bu haberi yapan arkadaş bence gitsin başka bir iş yapsın en azından kendine güldürmedi?
Murat Kivilcim - Kardeş,dün eşimle birlikte davutlar sahilinde yürürken ete cafe ilerisinde otelden hemen sonra çok pis manzarayı gördüm.telofonum yanımda değildi fotoğraf çekemedim. Bu ilk de değil.
Murat Türkoğlu Türk - At gözlüğü ile geziyorsun sen arkadaş. Bu işin asparagası yok. Bunca insan halüsinasyonmu görüyor. Solcu olabilirsin ama önce dürüst ol. Belediye başkanı amcan mı da kendince arkasında duruyorsun
Adalı - Omer gunel ancak eglence isleriyle mesgul. İs hizmete yapmaya gelince omer bey yok.
Yahya Ateş - Ben 2 senedir söylüyoz 2 senedirde ordayım denize biz ancak milli parkta girebiliyoz aç insanları koltuklara doldurursanız olucağı bu bide millet temizlik ahkamı kesiliyor o kokuda kafvaltı yapabiliyorlar deniz var diye
Buket - Hangi hizmetleri pardonnn piyasaya çıkmıyorsunuz belliki
Sevgi 51 - Arkadaşlar,koku arıtma istasyonlarından geliyor.Plajdaki o üstü kapatılan künk,yağmur sularını taşıyan künklerdir.Lagim suyu olsa sadece koku değil,artık da olur.Sehirde en az 3-4 yerde arıtma istasyonu var.Camur atmayı bırakıp yapılan hizmetleri de görün artık.
Sema Kunduz - Pis koku ve kurbağa sesleri ile oturuyoruz. Sinekler çıkmaya başlayınca ne olacak göreceğiz
Muharrem Aşık - Uzakta olup görmesem yazdıklarınıza nerdese inanaçaktım.
Ömer Şaa - Orada denize giriyoruz yıllardır orası var,üstünü kapatmakla olur mu ya
Kimsesiz - Ampul partisinin belediyesi olsaydı aynı haberi ve yorumu yapabilirmiydiniz acaba sıkardı değilmi.
Buket - Ampul partisinin belediyesi böyle rezill bir şehir bırakamazdı sıkardı o emin olun ampul partisine ait belediyeleri bi gezip görün derim chpden alınan heryer evrim geçirdi be
Abrek - Akepeli degilim ama haklilar chp yonetimlerin hic birine gelmemeli
Memo - CHP belediyeciliği lağım belediyeciligidir. Sevgili seçmenlerine lağım sunmaz ise olmaz. Görev gereği lağım kokusu bulmaları lazım. Layık oldukları şekilde hizmet alırlar.
Gulten Avcioglu - Geçen sene kadınlar denizi lağım kokuyordu şimdi nasıl bilmem
Turgut Gökçınar - Sebze halinden Kirazlı yoluna kadar olan bölümü tam tamınan 5.yıldır temizliyemen
belediye bol bol propaganda yapıyor.
Kendilerine yazıklar olsun.
Cuneyt Soylu - Beledye bitmiş kaçıncı asirda yasyrz hep ayni chp rezaleti didim ordanda rezalet utanmıyorlar hala defolun gidin raki rokaci tecavüzcü gruptur hırsızlar haram olsun size verdgmz vergiler
Fetih - Oylar CHP ye devam edin çağdaş zihniyet sahipleri. Size ancak bu lağım suları yakışır. Örümcek kafalarınızdaki ağları temizleyin.
Yazılan yorumlardan Manşet Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Manşet Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Manşet Aydın değil haberi geçen ajanstır.