'Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı' çerçevesinde Şanlıurfa Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri Aydın’ı gezdi. Şehit Orkun Alp Arslan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşen programda misafir öğrenciler Aydın’daki tarihi ve kültürel mekanlar ile kurum ve kuruluşları ziyaret etti.
İl Müftülüğü'nü ziyaret eden öğrenciler Müftü Hasan Güneş ile bir süre sohbet etti. Güneş, "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı ile geleceğimizin teminatı sizler, ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin farkına vararak, farklı bölgelerin yaşam şartlarını daha yakından tanıyacaksınız. Bu proje çerçevesinde şehrimizdeki öğrenci kardeşlerinizle kardeşlik bağlarınızı geliştirerek yıllarca sürecek dostluklar kuracaksınız. Burada sizleri ağırlayan ve şehrimizi tanıtan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor sizlerde gelecek hayatınızda başarılar diliyorum" dedi. İl Müftüsü Güneş, ziyaret sonunda öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.
-
Gündem
Aydın’ı gezdiler
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü bünyesinde 'Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı' çerçevesinde Şanlıurfa Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri Aydın’ın gezerek tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıma fırsatı buldu.

İhlas Haber Ajansı
Tüm Haberleri