x

Ölüm anı kamerada!

Otostop çeken 22 yaşındaki genci aracına aldıktan sonra elle taciz ettiği iddiasıyla göğsünden 4 kez bıçaklanarak öldürülen sürücünün kaza anı ortaya çıktı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Video için play'e tıklayın

Olay, 4 gün önce Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, saat 05.30 sıralarında Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda vatandaşlar, bir pide dükkanı bahçesine çarpmış halde bir otomobil gördü. Araca yaklaşan mahalle sakinleri, sürücü koltuğunda bir kişinin kanlar içerisinde yığıldığını fark etti.

YAŞAMINI YİTİRDİ
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı ilk müdahalede sürücü Sadi Tokgöz’ün (38) göğsünden 4 kez bıçak darbesi aldığını tespit etti. Tokgöz, ağır yaralı olarak ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Çok kan kaybeden sürücü, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürülen Tokgöz’ün faillerinin bulunması için ekipler, geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırmalarda Sadi Tokgöz’ün en son Kutluhan N. (22) ile görüldüğü tespit edildi. Ekipler, Kutluhan N.’yi bulunduğu adreste yakalayıp, ifadesi alınmak üzere karakola götürdü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Kutluhan N., otostop çekerek bindiği otomobilin sürücü Tokgöz’ün kendisini sakin bir yerde aracı durdurup, elle taciz ettiğini iddia ederek bıçakladığını itiraf etti. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

PİDE DÜKKANININ BAHÇESİNE GİRDİ
Olay arından direksiyon başında aracın kontörlünü kaybeden Tokgöz’ün bir duvara çarptığı ve bir pide dükkanın bahçesine girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın hızla geldiği ve sürücünün tamamen kendinden geçtiği anlar yer aldı.

25 Eki 2023 - 11:46 - Asayiş

Muhabir  İhlas Haber Ajansı