x

Kampüste yer yerinden oynadı ama

Aydın’da Işıklı KYK yurdunda bir öğrencinin ölümü ile sonuçlanan asansör kazasının şoku devam ederken gözler ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i aradı. Kent olay yerine gelmediği gibi, sosyal medya hesabından bambaşka bir konuyla ilgili paylaşım yaptığı için tepki çekti.

Melek Fırat
Melek Fırat Tüm Haberleri
+1
Haber albümü için resme tıklayın


Efeler’de bulunan Işıklı KYK kız öğrenci yurdu yeni günün ilk ışıklarında büyük bir trajediye sahne oldu. Asansörün çökmesi sonucu bir öğrenci yaşamını yitirdi.
Öğrencilerin arızalı olduğunu söylediği asansörde yaşanan bu facia ile ilgili ilk ve tek resmi açıklama Vali Yakup Canbıolat’tan geldi. Canbolat konuyla ilgili soruşturma açıldığını kaydetti.


GÖZLER REKTÖR KENT’İ ARADI


Yaşanan facia sonrası işler çığırından çıktı. Öğrenciler isyan etti ve kent merkezine doğru yürüyüşe geçti. Polis öğrencilere müdahale ederken provokatör grupların öğrencilerin arasına sızması ile kapılar ve çöp konteynerleri tekmelendi. Polisle çatışmaya girildi.
Tüm bunlar yaşanırken gözler üniversitenin rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i aradı ama göremedi.
Rektör Kent olay yerine gelmediği gibi elim kaza ile ilgili tek satır dahi paylaşmadı. Bülent Kent Işıklı'daki yurt yerine merkez kampüse gitti.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM 

Yaşanan bu olaya rağmen Rektör Kent’in sosyal medya hesabından sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas ile ilgili sözlerini retwetlemesi tepki çekti.

26 Eki 2023 - 05:09 - Gündem

Muhabir  Melek Fırat