x

Aydın'da hastalara "hak" günü

KYK yurdundaki asansör kazasını protesto etmek için Kent Meydanı’nda toplanan gençlerin yürüyüşüne izin verilmedi. Gençlerin haklı isyanını provokasyona dönüştürülmek isteyenlere polis izin vermedi.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenledi. Yetkililer hastaların gününü çiçek, şeker ve kolonya takdim ederek kutladı.

AMAÇ FARKINDALIK

1998 yılında hasta hakları ve sorumlulukları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kabul edilen Hasta Hakları Günü, Aydın'da kutlandı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi yönetimi ve Hasta Hakları Birimi çalışanları tarafından hastalara çiçek, şeker ve kolonya takdim edildi. Ayrıca hastalara, poliklinikler girişinde kurulan stant ile broşürler dağıtıldı.

26 Eki 2023 - 17:08 - Gündem

Muhabir  İhlas Haber Ajansı