Aydın, değerli bir gazetecisini kaybetmenin hüznünü yaşadı. Edinilen bilgiye göre, MANŞET gazetesi Didim ilçe temsilcisi ve Rehber gazetesi sahibi Kemal Etleç, AK Parti Didim Belediye Başkanı Naci Şenses'in müracaatını gerçekleştirdiği programı ilçe binasında takip etti.
Teşkilat, Şenses'e adaylık için 20 bin TL bağışta bulunması gerektiğini belirtti. Bunun karşısında Şenses, üstünde o kadar para olmadığını, gidip getirebileceğini söyledi. Gazeteci Kemal Etleç, partililere bağış konusunda ellerinde bir belge olup olmadığını sordu. İlçe yönetimi ise il başkanlığı tarafından böyle bir karar olunduğunu ve belge bulunmadığını açıkladı. Şenses ile ilçe teşkilatının karşılıklı karşılıklı diyaloglara devam ettiği anlarda ortamdaki tansiyon yükseldi. Bu esnada Didimli gazeteci Kemal Etleç kalp krizi geçirdi.
Ambulansla hastaneye kaldırılan usta gazeteci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Etleç'in ani ölümü başta ailesi, sevenleri ve basın camiasını yasa boğdu.
Ayrıca, ilçe binasında yaşanan bu olayın ardından AK Parti İlçe Teşkilatını temsilen kimsenin hastaneye ziyaret etmemesi tepki topladı.